מערכת COL | יום כ"א חשוון ה׳תשע״ד 25.10.2013

סוף-סוף: לילדי חב"ד יש תוכנית וידאו חדשה. כל הפרטים

בימים אלו יצאה לאור תוכנית הוידאו הראשונה מבית הפנסאים. מדובר בהפקת ענק שצולמה בארץ ובניו-יורק על ידי צוות של אנשי מקצוע  תוכנית וידאו לילדי חב"ד
סוף-סוף: לילדי חב
בימים אלו יצאה לאור תוכנית הוידאו הראשונה לשנת תשע"ד מבית הפנסאים. מדובר בהפקת ענק שצולמה בארץ ובניו-יורק על ידי צוות של אנשי מקצוע מיומנים כשבראשו עומדים שלמה חיים ריבקין ומיכאל וייגל.

חודשים ארוכים עמלו בפנסאים על תכנון תוכנית הוידאו והפקתה, כשאנשי הפנסאים זוכים לייעוץ והכוונה של המשפיע הגה"ח הרב שניאור זלמן גופין בכל שלבי הדרך.

תוכנית הוידאו, מצטיינת בהפקה מקצועית וגבוהה, עלילה מרתקת ומדברת על לב הילד, ובעיקר, תוכנית ספוגה לחלוחית חסידית פנימית, כשבפני הילד מוצגת התוועדות חיה על גבי המסך.

מיטב השחקנים גויסו לצילומי התוכנית, כשיחד עם חבורת ילדים מופלאה, מחיילי הפנסאים, הם ילוו את תוכניות הוידאו.

בימים אלו מקבלים אלפי חברי הפנסאים את הדיסק, וצופים בו בהנאה רבה. חברי תוכנית הפנסאים מקבלים מדי שבוע גם את שבועון 'פנסאים צעירים', ומשתתפים בתוכנית שנתית מהנה במיוחד, במבצעים ובכנסים מיוחדים.

COL ימשיך לעקוב ולדווח.
הוסף תגובה
0 תגובות
נצפה באתר
עוד באתר
 
העלאת תמונה
x
גרור תמונה לכאן
או
העלה תמונה
ביטול
תייג
טוען תמונות...
שגיאה!
    אישור
    מעלה תמונות...
    התמונות הועלו בהצלחה
    ויפורסמו לאחר אישורן
    התמונות תויגו בהצלחה
    ויוצגו במערכת התמונות
    המשך
    מתוך
    x
    תודה שנרשמת!
    מבטיחים לשלוח רק את הדברים הכי מעניינים :)
    x
    עדכון הנתונים נשמר בהצלחה!
    מבטיחים לשלוח רק את הדברים הכי מעניינים :)
    x
    קיבלנו את בקשתך, לא נשלח יותר הודעות...
    באפשרותך תמיד להתחבר חזרה ולהינות מהעדכונים המעניינים ביותר.