קבע כעמוד הבית
|
הוספה למועדפים
|
פרסם אצלנו
|
צור קשר
|







זה הזמן לסיידר חם ● מתכון מסביב לעולם
(יום חמישי, י''א שבט תשע''ו)
חג ההילולא של הרבי הריי"ץ נ"ע, ותחילת הנשיאות - יו''ד י''א שבט, ובאלפי בתים ובתי חב''ד בתפוצות העולם עוד מתוועדים ויתוועדו במשך כל סוף השבוע הקרוב ● בחורף שכזה מומלץ למזג בין משקה חם לבין משהו שאפשר גם להגיד עליו 'לחיים'... ● קבלו מתכון לסיידר תפוחים חם ונפלא (עם אלכוהול) ●  בפנים: המתכון המלא ואופן ההכנה ● מגזין שישי  סיידר חם


חומרים ואופן ההכנה:
• מקלפים 4 תפוחי עץ ירוקים (שומרים את הקליפות).
• חותכים אותם לקוביות ומניחים בסיר.
• מוסיפים שתי פחיות תרכיז סיידר מוכן.
• מוסיפים שני ליטר מים מינרלים.
• מבשלים עד שהתפוחים מתרככים מעט.
• מוסיפים חופן מקלות קינמון, וכמה סלילי קליפות תפוחים.
• מוסיפים וודקה לפי הטעם.
• מערבבים הכל בסיר על אש בינונית.
• לחיזוק האפקט האלכוהולי- ניתן לחמם עוד 5 דקות על אש נמוכה על מנת שהאלכוהול לא יתאדה.

- הכמות מספיקה ל- 15 כוסות, וההגשה היא בכוסות לפונץ'.
- כדאי להוסיף לכל כוס סליל קליפת תפוח לקישוט.



הדפסה |
שלח לחבר:  שמך: אימייל הנמען:
תגובות
הוספת תגובה
כותרת:

תגובה:


אין כרגע תגובות לכתבה זו


© 2019 COL תקשורת - כל הזכויות שמורות אין המערכת אחראית לתוכן המודעות ואמיתותן