יו"ר מפלגת העבודה שלי יחימוביץ' הודיעה שהיא מוכנה להמליץ עליו לראשות הממשלה בפני נשיא המדינה, אבל יאיר לפיד הכריע הערב (ד), ישראל הולכת לממשלה נוספת תחת בנימין נתניהו.
יו"ר מפלגת יש עתיד, יאיר לפיד, מסר הצהרה לתקשורת בפתח ביתו שבשכונת רמת אביב ג' בתל אביב, שבה קרא לשלי יחימוביץ' לרדת מהאפשרות של הקמת גוש חוסם. "אני רוצה להוריד את העניין הזה. אני לא אעשה גוש חוסם עם חנין זועבי"
"אתמול אזרחי ישראל בחרו בנורמאליות ובתקווה", אמר, "וחזר להם הצבע ללחיים. שמעתי את מסיבת העיתונאים של רה"מ ומדבר על דברים שדיברנו עליהם בשנה האחרונה. שוויון בנטל, מצבו של מעמד הביניים והצורך לעזור לו בחינוך ובדיור ובכל מה שחשוב לאנשים שגרים פה ואוהבים את המקום הזה.
"שמעתי גם את הדיבור על גוש חוסם", הוסיף, "לא נעשה גוש חוסם עם חנין זועבי. צריך לעבוד על פי תוצאות הבחירות.
"קשה להסיר את ההתרגשות", סיים, "אני רוצה להודות למתנדבים אנשים צעירים שבאו הסתכלו ואמרו נקדיש חודשים ושבועות ללא ישנה למשהו שאנו מאמינים בו, היום יש כאן משהו שהוא קצת טוב יותר".