מערכת COL | יום י"ב טבת ה׳תשע״ט 20.12.2018

שושני קצפת בטעם וניל ● מתכון לשבת

שושני קצפת בטעם וניל: ישמחו את בני הבית והאורחים ויותירו טעם של עוד ● בפנים: המתכון המלא ואופן ההכנה ● עוגיות שושנים
שושני קצפת בטעם וניל ● מתכון לשבת

עוגיות שושני קצפת בטעם וניל

להכנת הבצק:

200 גרם חמאה\או מרגרינה בטמפ' החדר, ניתן להמיר בכוס וחצי שמן
כוס וחצי מיץ תפוזים
2 שקיות אבקת אפייה
5 חלמונים
1 שקית סוכר וניל
מעט רום
כוס סוכר

לערבב את הכל במיקסר ולהוסיף קמח בהדרגתיות תוך כדי ערבול.
(1 ק"ג קמח)

לחלק את הבצק ל-5 חלקים.


להכנת המלית:

5 חלבונים
1 כוס סוכר
1 חבילה אינסטנט פודינג וניל

להקציף את החלבונים עם הסוכר, אח"כ להוסיף את הפודינג. לחלק את הכמות שהתקבלה ל-5 חלקים.

לרדד את הבצק, למלא את המלית, ולחתוך לעיגולים בעובי כ-5 ס"מ.

לאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות, עד שמזהיב.

בהצלחה!

הוסף תגובה
0 תגובות
נצפה באתר
עוד באתר
 
העלאת תמונה
x
גרור תמונה לכאן
או
העלה תמונה
ביטול
תייג
טוען תמונות...
שגיאה!
    אישור
    מעלה תמונות...
    התמונות הועלו בהצלחה
    ויפורסמו לאחר אישורן
    התמונות תויגו בהצלחה
    ויוצגו במערכת התמונות
    המשך
    מתוך
    x
    תודה שנרשמת!
    מבטיחים לשלוח רק את הדברים הכי מעניינים :)
    x
    עדכון הנתונים נשמר בהצלחה!
    מבטיחים לשלוח רק את הדברים הכי מעניינים :)
    x
    קיבלנו את בקשתך, לא נשלח יותר הודעות...
    באפשרותך תמיד להתחבר חזרה ולהינות מהעדכונים המעניינים ביותר.