קבע כעמוד הבית
|
הוספה למועדפים
|
פרסם אצלנו
|
צור קשר
|







פרגיות בשום ודבש • מתכון לשבת
(יום חמישי, כ' חשוון תשע''ח)
השבוע במדור אנו מגישים לכם מתכון נהדר לפרגיות בשום ודבש - הדליקטס של העוף • מתכון מעולה וחגיגי לשבת, מתאים גם לארוחה חגיגית בימות החול, שכולם יאהבו • בפנים: המתכון המלא ואופן ההכנה • פרגיות בשום ודבש


פרגיות בשום ודבש
מאת: שלומית

מצרכים:

פרגיות (עדיף טרי מקפוא)
3 בצלים חתוכים גס
כסלסילת פטריות חתוכות
8 שיני שום בינוניות
3 כפות דבש גדושות
כף סויה
כף צ׳ילי מתוק (או חריף)

אופן ההכנה:

סדרו את הפרגיות בתבנית אפיה. פזרו מעליהן ומהצד את הבצל ואת הפטריות.

בקערונת- לאחר שקטשנו את השום, ערבבו אותם עם חומרי התיבול ועם 3 כוסות מים רותחים עד לקבלת תמיסה אחידה וצקו אותה מעל הפרגיות.

כעת עיטפו את התבנית בנייר כסף וצרו בו חורים עם מזלג ב4 פינות התבנית.

הכניסו לתנור שחומם על 200 מעלות לכשעה - או עד שהפרגיות נהיות רכות.

כעת הסירו את נייר הכסף והכניסו לתנור לאפיה של עוד רבע שעה.

הפרגיות יקבלו צבע יפה ומעטה קריספי (בגלל הרוטב הן לא יתייבשו).

*

הצעות הגשה: כעת הגישו לצד אורז, או תפו"א אפויים, או תפו"א פירה. ניתן להגיש על מצע חצילים מטוגנים (כמו בתמונה)

בהצלחה ובתיאבון!

הצעת הגשה: נתחי פרגיות על מצע חצילים
הצעת הגשה: נתחי פרגיות על מצע חצילים

הדפסה |
שלח לחבר:  שמך: אימייל הנמען:
תגובות
הוספת תגובה
כותרת:

תגובה:


אין כרגע תגובות לכתבה זו


© 2017 COL תקשורת - כל הזכויות שמורות אין המערכת אחראית לתוכן המודעות ואמיתותן