מערכת COL | יום כ"ח סיון ה׳תשע״ז 22.06.2017

עוגת אפרסקים • מתכון לשבת

הקיץ בעיצומו, והאפרסק בשיא עונתו • במסגרת המדור אנו מגישים מתכון נהדר לעוגת אפרסקים, שתענג את השבת • בפנים: המתכון המלא ואופן ההכנה • עוגת אפרסקים
עוגת אפרסקים • מתכון לשבת
מאת: שלומית

מתכון לעוגת אפרסקים:

3 ביצים
320 ג` סוכר (כוס וחצי + כף)
3/4 כוס שמן
4 נקטרינות יפות ומתוקות (אפשר גם אפרסקים)
2 כפיות סוכר וניל
סירופ מייפל
280 ג` קמח (2 כוסות)
2 כפיות א. אפיה
250 מ"ל שמנת מתוקה\צמחית
כפית סודה לשתיה
כפית קינמון

אופן ההכנה:

1. לחתוך את הנקטרינות לקוביות קטנות, לפזר מעל סוכר וניל ולהזליף סירופ מייפל, לערבב היטב (כן בידיים).

2. להקציף ביצים וסוכר, להוסיף את שאר המצרכים חוץ מהנקטרינות. להעביר את הבלילה לתבנית.

3. חום בינוני 180 מעלות. ממש לפני הכניסה לתנור להוסיף את הנקטרינות, לערבב מעט וזהו. אפיה של בערך 50 דקות.
הוסף תגובה
0 תגובות
נצפה באתר
עוד באתר
 
העלאת תמונה
x
גרור תמונה לכאן
או
העלה תמונה
ביטול
תייג
טוען תמונות...
שגיאה!
    אישור
    מעלה תמונות...
    התמונות הועלו בהצלחה
    ויפורסמו לאחר אישורן
    התמונות תויגו בהצלחה
    ויוצגו במערכת התמונות
    המשך
    מתוך
    x
    תודה שנרשמת!
    מבטיחים לשלוח רק את הדברים הכי מעניינים :)
    x
    עדכון הנתונים נשמר בהצלחה!
    מבטיחים לשלוח רק את הדברים הכי מעניינים :)
    x
    קיבלנו את בקשתך, לא נשלח יותר הודעות...
    באפשרותך תמיד להתחבר חזרה ולהינות מהעדכונים המעניינים ביותר.