מערכת COL | יום י"ד סיון ה׳תשע״ז 08.06.2017

גולאש בקר ותפוחי אדמה • מתכון לשבת

במסגרת המדור הפעם אנו מגישים לכם את המתכון לגולאש הונגרי – תבשיל בשר ותפוחי אדמה, כמנה עיקרית ומשובחת, שכולם יבקשו עוד • בפנים: המתכון המלא ואופן ההכנה • גולאש הונגרי
גולאש בקר ותפוחי אדמה • מתכון לשבת

מאת: שלומית

גולש בקר ותפוחי אדמה

מצרכים:

קילו בשר לגולש חתוך לקוביות גדולות
2 בצלים חתוכים לקוביות
3 פלפלים חתוכים לרצועות קצרות
4 שיני שום חצויות
4 תפוחי אדמה חתוכים גס
800 גרם עגבניות מרוסקות
חצי כוס יין אדום שאוהבים
סוכר לפי הטעם
כף פפריקה מתוקה
מי שאוהב חריפה יכול להוסיף
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח
קמח

*

אופן ההכנה:

לטגן את הבצל עד שהוא שקוף, להוסיף פלפלים ולהקפיץ כשתי דקות
להמליח ולפלפל את הבשר לצפות בקמח ולנער שאריות. במחבת חמה לטגן את קוביות הבשר עד להזהבה.

להוסיף את קוביות הבשר לפלפלים ואת שאר המצרכים, להוסיף 2 כוסות מים ולהרתיח, להנמיך את האש ולבשל כשעה וחצי. אחרי שעה וחצי להוסיף את תפוחי האדמה ולהמשיך לבשל עד שהבשר רך, מידי פעם לערבב ולהוסיף נוזלים במידת הצורך.

בהצלחה!
הוסף תגובה
0 תגובות
נצפה באתר
עוד באתר
 
העלאת תמונה
x
גרור תמונה לכאן
או
העלה תמונה
ביטול
תייג
טוען תמונות...
שגיאה!
    אישור
    מעלה תמונות...
    התמונות הועלו בהצלחה
    ויפורסמו לאחר אישורן
    התמונות תויגו בהצלחה
    ויוצגו במערכת התמונות
    המשך
    מתוך
    x
    תודה שנרשמת!
    מבטיחים לשלוח רק את הדברים הכי מעניינים :)
    x
    עדכון הנתונים נשמר בהצלחה!
    מבטיחים לשלוח רק את הדברים הכי מעניינים :)
    x
    קיבלנו את בקשתך, לא נשלח יותר הודעות...
    באפשרותך תמיד להתחבר חזרה ולהינות מהעדכונים המעניינים ביותר.