מערכת COL | יום כ"ב אייר ה׳תשע״ז 18.05.2017

אסאדו עגל ברוטב ברביקיו ● מתכון לשבת

השבוע במדור מתכון אנו מגישים משובח מאד לאסאדו עגל ברוטב ברביקיו. תנסו את זה בבית - רצוי, כדאי ומומלץ ● בפנים - המתכון המלא ואופן ההכנה  אסאדו ברוטב ברבקיו
 אסאדו עגל ברוטב ברביקיו ● מתכון לשבת

מאת: שלומית

אסאדו עגל ברוטב ברביקיו

החומרים:

לבשר:

2 קילו שפונדרה (קשתית) בקר - מס. 9

לרוטב:

1 כוס סילאן  1כוס קטשופ, 1 כפית גרעיני כוסברה מעוכים, 1 כפית גרעיני פלפל שחור, 1 כפית הל0.5 כפית קינמון, 1כפית פפריקה, 1 כפית ג'ינג'ר קצוץ, 1כף עלי כוסברה קצוצים דק, 0.25 כוס רוטב סויה, 0.5 לימון סחוט.

אופן ההכנה:

שמים בסיר קטן את כל מצרכי הרוטב, מביאים לרתיחה על להבה גבוהה.

מחלישים את הלהבה לבינונית, וממשיכים לבשל במשך כ-30 דקות .

מסננים את הרוטב, ומעבירים לקערית.

מניחים את הצלעות בתבנית יוצקים מעל את הרוטב.

מכסים את התבנית בנייר אפייה וברדיד אלומיניום, ומכניסים לתנור האפייה שחומם מראש לטמפרטורה של 170 מעלות למשך כ- 3 שעות.

בודקים את רכות הבשר, במידה ועדיין לא רך מספיק, להמשיך לבשל במשך כחצי שעה נוספת.

בהצלחה!
הוסף תגובה
0 תגובות
נצפה באתר
עוד באתר
 
העלאת תמונה
x
גרור תמונה לכאן
או
העלה תמונה
ביטול
תייג
טוען תמונות...
שגיאה!
    אישור
    מעלה תמונות...
    התמונות הועלו בהצלחה
    ויפורסמו לאחר אישורן
    התמונות תויגו בהצלחה
    ויוצגו במערכת התמונות
    המשך
    מתוך
    x
    תודה שנרשמת!
    מבטיחים לשלוח רק את הדברים הכי מעניינים :)
    x
    עדכון הנתונים נשמר בהצלחה!
    מבטיחים לשלוח רק את הדברים הכי מעניינים :)
    x
    קיבלנו את בקשתך, לא נשלח יותר הודעות...
    באפשרותך תמיד להתחבר חזרה ולהינות מהעדכונים המעניינים ביותר.