מערכת COL | יום י"ג שבט ה׳תשע״ז 09.02.2017

מרק עדשים ירוקות ● מתכון לשבת

בשבת צפוי להיות קר מהרגיל ומרק מהביל מדיף ניחוח חמים של בית ● השבוע במדור הבאנו לכם מתכון נפלא למרק עדשים ירוקות ● גם פשוט, גם טעים וגם בריא במיוחד ● בפנים - המתכון ואופן ההכנה  מרק עדשים ירוקות
מרק עדשים ירוקות ● מתכון לשבת


מאת שלומית

מרק עדשים ירוקות

מצרכים:

בצל בינוני חתוך לקוביות קטנות
3/4 כוס עדשים ירוקות
1/4 כוס עדשים כתומות
3 גזרים חתוכים לקוביות / עיגולים
תפוח אדמה חתוך לקוביות
חצי כוס פטרוזילה קצוצה
2 כפות רסק עגבניות
2 כפות פפריקה מרוקאית
2.5 ליטר מים
2 כפות גדושות א. מרק
מעט סוכר לפי הטעם
פלפל שחור טחון
מלח

אופן ההכנה:

1. להשרות את העדשים הירוקות כשעתיים ולסנן.

2. לטגן את הבצל עד הזהבה, להוסיף את שאר המצרכים, להרתיח ולהנמיך את האש לבינונית. לבשל כשעה וחצי מידי פעם לערבב ולבדוק טעמים.

הערה:
במידה וסמיך מידי להוסיף עוד מים

בהצלחה
הוסף תגובה
0 תגובות
נצפה באתר
עוד באתר
 
העלאת תמונה
x
גרור תמונה לכאן
או
העלה תמונה
ביטול
תייג
טוען תמונות...
שגיאה!
    אישור
    מעלה תמונות...
    התמונות הועלו בהצלחה
    ויפורסמו לאחר אישורן
    התמונות תויגו בהצלחה
    ויוצגו במערכת התמונות
    המשך
    מתוך
    x
    תודה שנרשמת!
    מבטיחים לשלוח רק את הדברים הכי מעניינים :)
    x
    עדכון הנתונים נשמר בהצלחה!
    מבטיחים לשלוח רק את הדברים הכי מעניינים :)
    x
    קיבלנו את בקשתך, לא נשלח יותר הודעות...
    באפשרותך תמיד להתחבר חזרה ולהינות מהעדכונים המעניינים ביותר.