קבע כעמוד הבית
|
הוספה למועדפים
|
פרסם אצלנו
|
צור קשר
|







חגיגה במטבח: מתכון שבועי של השפית שפרה אהרונוב
(יום שני, ט''ז טבת תשע''ו)
החל מהשבוע, נגיש מידי שבוע מתכון מיוחד של השפית הגב' שפרה אהרונוב מכפר-חב"ד, מתוך סדרת הספרים שכתבה 'חגיגה במטבח' בהוצאת 'לדורות' ● והשבוע: סלט כרובים עם לבבות דקל ותירס גמדי  מתכון לסלט כרובים ואופן ההכנה


סלט כרובים עם לבבות דקל ותירס גמדי

לסלט:

• 2 כוסות כרוב לבן - קצוץ
• 2 כוסות כרוב סגול - קצוץ
• קופסה לבבות דקל - כל יחידה לפרוס ל-4 פרוסות
• קופסה תירס גמדי - כל יחידה לפרוס ל-4 פרוסות
• 1/2 כוס שומשום קלוי
• 1 כוס אטריות מסוג "נודלס" מבושלים

לרוטב:
• 6 כפות שמן זית
• 3 כפות מים
• 3 כפות דבש
• 1 כף שמן שומשום
• 2 כפות רוטב טריאקי
• 3 שיני שום כתושות

אופן ההכנה:
• מערבבים בקערה עמוקה את 2 סוגי הכרוב, לבבות הדקל והתירס הגמדי (רצוי בעזרת 2 כפות גדולות).
• יוצקים את הרוטב מעל.
• מעבירים אל קערת הגשה עמוקה.
• מפזרים מעל שומשום קלוי.

סלט כרובים עם לבבות דקל ותירס גמדי
סלט כרובים עם לבבות דקל ותירס גמדי

הדפסה |
שלח לחבר:  שמך: אימייל הנמען:
תגובות
הוספת תגובה
כותרת:

תגובה:


אין כרגע תגובות לכתבה זו


© 2017 COL תקשורת - כל הזכויות שמורות אין המערכת אחראית לתוכן המודעות ואמיתותן