מערכת COL | יום ט"ז טבת ה׳תשע״ו 28.12.2015

חגיגה במטבח: מתכון שבועי של השפית שפרה אהרונוב

החל מהשבוע, נגיש מידי שבוע מתכון מיוחד של השפית הגב' שפרה אהרונוב מכפר-חב"ד, מתוך סדרת הספרים שכתבה 'חגיגה במטבח' בהוצאת 'לדורות' ● והשבוע: סלט כרובים עם לבבות דקל ותירס גמדי  מתכון לסלט כרובים ואופן ההכנה
חגיגה במטבח: מתכון שבועי של השפית שפרה אהרונוב
סלט כרובים עם לבבות דקל ותירס גמדי
סלט כרובים עם לבבות דקל ותירס גמדי

לסלט:

• 2 כוסות כרוב לבן - קצוץ
• 2 כוסות כרוב סגול - קצוץ
• קופסה לבבות דקל - כל יחידה לפרוס ל-4 פרוסות
• קופסה תירס גמדי - כל יחידה לפרוס ל-4 פרוסות
• 1/2 כוס שומשום קלוי
• 1 כוס אטריות מסוג "נודלס" מבושלים

לרוטב:
• 6 כפות שמן זית
• 3 כפות מים
• 3 כפות דבש
• 1 כף שמן שומשום
• 2 כפות רוטב טריאקי
• 3 שיני שום כתושות

אופן ההכנה:
• מערבבים בקערה עמוקה את 2 סוגי הכרוב, לבבות הדקל והתירס הגמדי (רצוי בעזרת 2 כפות גדולות).
• יוצקים את הרוטב מעל.
• מעבירים אל קערת הגשה עמוקה.
• מפזרים מעל שומשום קלוי.
הוסף תגובה
0 תגובות
נצפה באתר
עוד באתר
 
העלאת תמונה
x
גרור תמונה לכאן
או
העלה תמונה
ביטול
תייג
טוען תמונות...
שגיאה!
    אישור
    מעלה תמונות...
    התמונות הועלו בהצלחה
    ויפורסמו לאחר אישורן
    התמונות תויגו בהצלחה
    ויוצגו במערכת התמונות
    המשך
    מתוך
    x
    תודה שנרשמת!
    מבטיחים לשלוח רק את הדברים הכי מעניינים :)
    x
    עדכון הנתונים נשמר בהצלחה!
    מבטיחים לשלוח רק את הדברים הכי מעניינים :)
    x
    קיבלנו את בקשתך, לא נשלח יותר הודעות...
    באפשרותך תמיד להתחבר חזרה ולהינות מהעדכונים המעניינים ביותר.