הוספה למועדפים
|
פרסם אצלנו
|
צור קשר
|

















יום שישי א' סיון ה'5777 9:39:07
מזל טוב לר' אליעזר ויוכי חזן מלוד להולדת הבת. ולהוריהם השליח הרב אברהם וסימה חזן לוד ולר' אברהם ושושנה הגר קרית מלאכי

יום רביעי כ"ח אייר ה'5777 6:39:29
מזל טוב לחתן הת' זלמן לרנר מנחלת-הר-חב"ד לרגל בואו בקשרי השידוכין עב"ג מנוחי שמי מצפת

יום רביעי כ"ח אייר ה'5777 8:58:52
מזל טוב לחתן הת' שלום מישולובין ב"ר חוני מביתר עלית לרגל בואו בקשרי השידוכין עב"ג חני למשפחת ר' ישראל מיינדציק מכפר חב"ד

יום שלישי כ"ז אייר ה'5777 6:19:02
מזל טוב לבנימין וברכה מיכאלי רחובות להולדת הבן. ולהורים: ר' חיים הכהן ונחמה חייקין - רחובות ור' יחזקאל יוסף הכהן ויהודית כהן - ירושלים העתיקה.


יום שלישי כ"ז אייר ה'5777 6:17:29
מזל טוב להרב יוסף חנינא וחני ביינדמן ביתר עילית להולדת הבן. ולסבים ישראל ומרים הלפרין כפר חב"ד ומשפחת ביינדמן ירושלים, ולזקניהם, הרב אהרן ורבקה הלפרין כפר חב"ד, הרב פתחיה וטובה ליפסקר קרית מלאכי

יום שלישי כ"ז אייר ה'5777 6:16:28
מזל טוב להת' שלום בער אלפרוביץ לרגל בואו בקשרי השידוכין עם ב"ג מושקא קרמר ולהוריהם: הרב עוזר ורעייתו אלפרוביץ, כפר-חב"ד. ולשליח הרב ורעייתו קרמר, טבריה.






אירועי היום
אין אירועים במערכת
מדריך לחתן ולכלה


הדרכון החב"די

האירועים שלי
יומן אירועים אישי

מדורים



מתכונים
בעריכת: טובה צירקוס


הערות התמימים
כל הקבצים



רדיו COL

מוזיקה 24 שעות
בואו להאזין

שיעורים והרצאות

מוצ"ש חי
הרב שמואל בוטמן


בסוד הפרשה
הרב שניאור אשכנזי


שיעורים בתניא
הרב מיכאל טייב

להורדה

מאמרים מבוארים
לחודש תשרי




מגזין שבועי לילדים
מבית הפנסאים


מגזין
כינוס השלוחים העולמי תשע"ז
תשרי בליובאוויטש תשע"ז
סודות מחדר הטיפולים
כינוס השלוחים העולמי תשע"ו
תשרי בליובאוויטש תשע"ו
פטירת הרב אשכנזי. מיוחד
בחירות תשע"ה
כינוס השלוחים תשע"ה
תשרי בליובאוויטש תשע"ה
מבצע צוק איתן
כינוס השלוחים תשע"ד
תולדות כינוס השלוחים העולמי
תשרי בליובאוויטש תשע"ד
בחירות ב-COL
אלה ברכב
מגזין שישי
מגזין שבועי לילדים
סדרת שיעורים בתניא
כינוס השלוחות תשע"ג
זיכרון להולכים
היום לפני
מבצע עמוד ענן
כינוס השלוחים תשע"ג
בחירות תשע"ג
זיכרונות הרבנית חנה
תשרי בליובאוויטש תשע"ג
חוק ומשפט
אם הדרך
כינוס השלוחים העולמי
מדור קיץ
רשימת התמימים
מתכון מסביב לעולם
פסיפס מוסדות חב"ד
אחד משלנו
אתם שואלים - המומחים עונים
קעמפ "צעירי השלוחים"
גן ישראל ארץ-הקודש
קעמפ חיילי הרבי כפר-חב"ד
טבח בבית-חב"ד
נשי ובנות חב"ד
אמירת תהילים
נורית בת אסתר
יוכבד סימה בת דינה
מרים בת שרה
ענת בת שולה
עמית בן כרמית
הדסה בת נעימה


פלפל ממולא פרווה (כתוספת לבשר)
מאת:

6-8 פלפלים (עדיף בצבע ירקרק בהיר)
2 בצלים גדולים
5 עגבניות רכות.
2 גזרים.
2 קופסאות רסק עגבניות
1 ביצה
1/4 1 כוסות אורז לבן
תבלינים: מלח, סוכר, פלפל, פפריקה מתוקה וחריפה, כמון למי שאוהב וכו'.


אופן ההכנה:
1.כשאת בוחרת את הפלפלים, הקפידי לבחור פלפלים גדולים, יפים ושיש להם תחתית רחבה שתוכל "לשבת יפה" בסיר. גם הסיר צריך להיות מתאים, לא גבוה מדי ובגודל מספיק לכל הפלפלים שיהיו בצורה כזו כך שלא יישאר מקום פנוי ע"מ שלא ייפלו הפלפלים אלא שהסיר יהיה מלא שהם יחזיקו אחד את השני. חתכי את ה"מכסים" של הפלפלים, שמרי בצד. שטפי אותם היטב.
2.קצצי את הבצלים וטגני עד להשחמה נאה.
3.גרדי גזר והוסיפי לסיר, המשיכי לבשל על אש נמוכה כ-2דקות.
4.גרדי את העגבניות בפומפיה דקה, את הרסק שפכי לסיר, ערבבי.
5.בקערה שימי את האורז, קחי כ1/3 מכמות הבצל, הגזר והעגבניות שבסיר וערבבי יחד עם האורז, הוסיפי ביצה, תבלינים לפי טעמך וכן 2 כפות רסק עגבניות.
6.כעת הוסיפי מים ל3/4 מהסיר, הוסיפי את הרסק עגבניות (מקופסאות), תבלי בכפית מלח, 2 כפות סוכר, ושאר תבלינים לפי הטעם. הרתיחי את התערובת שבסיר.
7.מלאי כל פלפל ב-2 כפות מתערובת האורז ( אפשר יותר או פחות מ-2 כפות תלוי בגודל הפלפל)
8.הניחי את הפלפלים בצורה מסודרת בתוך הסיר. (המים אמורים כמעט לכסות את הפלפלים)
9.בעזרת כף הרטיבי כל פלפל מהרוטב שבסיר. סגרי את ה"מכסים" של הפלפלים. (לא חובה), הנמיכי את האש, כסי את הסיר ובשלי כשעה – שעה ורבע. בדקי שהאורז יתרכך.
יש לכן מתכון טעים? שילחו לנו ונפרסם
לחצו כאן לשליחה
   
פלפל ממולא בהקפאה
רחלי

האם אפשר להכין מתכון זה מראש ולהקפיא?

הלו?!
כפכפה

כף מלח????????????? לא הגזמת חביבתי?! בודאי טעות. מסכן מי שיפול על הטעות הזו. אנא תקני. בטח התכוונת כפית מלח... טעות לעולם חוזרת

תגובה
טובוש

אני לא ניסיתי להקפיא פלפל ממולא, לא עושה לי הרושם שזה נשמר טעים בהקפאה כמו כשזה טרי. עדיף לא להסתכן, אבל אפשר להכין את הפלפל גם יומיים לפני האכילה בתנאי שהוא נשמר במקום קר מאוד ומכוסה היטב.

טיפ לריכוך האורז
המבשלת

כדי שהאורז יהיה מוכן כמו שצריך, לפני שמוסיפים לו את הבצל להשרות את האורז במים רותחים כעשרים דקות ואז תהליך הבישול יהיה קצר יותר והאורז יהיה מוכן.

לא מובן
חני

לא מובן כמות המים שצריך להוסיף?



הוספת תגובה
שם:
נושא:
טקסט:






ספר טלפונים









שימושון
ספר טלפונים אנ"ש
חת"ת
שערי מטבע חוץ
מודיעין בזק 144
זמני זריחה ושקיעה
נתב"ג: המראות ונחיתות
רכבת ישראל
אגד
חשבונות בנק מוגבלים
מפות דרכים בישראל
מפות Ynet
אינדקס חדשות מהיר:

לדפדוף בחדשות מימים קודמים
נא לבחור יום בתיבה למעלה

מובילים לכל הארץ
הובלות ישראל
משכנתאות
ברקאי אירועים
חיפוש צימרים בישראל
הובלת דירה
מצברים
הובלות
אתרי תוכן
חב"ד ישראל
חב"ד אורג
ספריית חב"ד
askmoses
שלוחים אופיס
Chabad Terror victims project
אתר הנשים ברוסית
אתר חינוך
שיעורים והתוועדויות און ליין
© 2017 COL תקשורת - כל הזכויות שמורות אין המערכת אחראית לתוכן המודעות ואמיתותן