הוספה למועדפים
|
פרסם אצלנו
|
צור קשר
|
























יום שני ה' תשרי ה'5778 8:30:46
מזל טוב לשלוחים הרב מנדי ורבקי זקלס מבריאנסק לרגל הולדת הבן

יום ראשון ד' תשרי ה'5778 10:31:48
מזל טוב לר׳ אבי כהן להולדת הבת


ג' תשרי ה'5778 11:23:11
מזל טוב לשליח ר' שלום וטלי לוי מזרח ראשל"צ לרגל הולדת הבן

יום שני כ"ז אלול ה'5777 2:26:01
מזל טוב לחתן הת' שניאור זלמן ווישנפסקי מירושלים, לרגל בואו בקשרי השידוכין עב"ג מושקי כהן מבאר שבע



יום שני כ"ז אלול ה'5777 2:24:16
מזל טוב לחתן הת' אפרים פיקארסקי לרגל בואו בקשרי השידוכין עב"ג אילה הלפרין. ולהורים: משפחת השליח הרב יוסף יצחק ואסתר פיקארסקי תל אביב, ומשפחת הרב מנחם הלפרין ירושלים. ולסבים: הרב משה וינברג וזוגתו בני ברק, מרת רבקה חיטריק ניו יורק

יום ראשון כ"ו אלול ה'5777 10:22:13
מזל טוב לר' יוסף יצחק וחנה פרידמן מביתר עילית לרגל הולדת הבת. ולהוריהם: ר' יוסף ולובא הרצל כפר חב"ד ומרת רבקה פרידמן בני ברק




אירועי היום
אין אירועים במערכת
מדריך לחתן ולכלה


הדרכון החב"די

האירועים שלי
יומן אירועים אישי

מדורים



מתכונים
בעריכת: טובה צירקוס


הערות התמימים
כל הקבצים



רדיו COL

מוזיקה 24 שעות
בואו להאזין

שיעורים והרצאות

מוצ"ש חי
הרב שמואל בוטמן


בסוד הפרשה
הרב שניאור אשכנזי


שיעורים בתניא
הרב מיכאל טייב

להורדה

מאמרים מבוארים
לחודש תשרי


מגזין שבועי לילדים
מבית הפנסאים




מגזין
תשרי בליובאוויטש תשע"ח
בעין משפט
כינוס השלוחים העולמי תשע"ז
תשרי בליובאוויטש תשע"ז
סודות מחדר הטיפולים
כינוס השלוחים העולמי תשע"ו
תשרי בליובאוויטש תשע"ו
פטירת הרב אשכנזי. מיוחד
בחירות תשע"ה
כינוס השלוחים תשע"ה
תשרי בליובאוויטש תשע"ה
מבצע צוק איתן
כינוס השלוחים תשע"ד
תולדות כינוס השלוחים העולמי
תשרי בליובאוויטש תשע"ד
בחירות ב-COL
אלה ברכב
מגזין שישי
מגזין שבועי לילדים
סדרת שיעורים בתניא
כינוס השלוחות תשע"ג
זיכרון להולכים
היום לפני
מבצע עמוד ענן
כינוס השלוחים תשע"ג
בחירות תשע"ג
זיכרונות הרבנית חנה
תשרי בליובאוויטש תשע"ג
חוק ומשפט
אם הדרך
כינוס השלוחים העולמי
מדור קיץ
רשימת התמימים
מתכון מסביב לעולם
פסיפס מוסדות חב"ד
אחד משלנו
אתם שואלים - המומחים עונים
קעמפ "צעירי השלוחים"
גן ישראל ארץ-הקודש
קעמפ חיילי הרבי כפר-חב"ד
טבח בבית-חב"ד
נשי ובנות חב"ד
אמירת תהילים
סבטלנה בת ג׳ניה
נורית בת אסתר
יוכבד סימה בת דינה
מרים בת שרה
ענת בת שולה
עמית בן כרמית
הדסה בת נעימה


מעדן אגוזים ושוקולד
מאת:


שלב א:
מצרכים:
10 חלבונים
1 כוס סוכר
500 גרם אגוזים טחונים
2 כפות קמח


שלב ב:
מצרכים:
300 גרם שוקולד מריר
1 כף תמצית רום או ליקר
1/4 כוס יין אדום מתוק
2 כפות קפה נמס


שלב ג:
מצרכים:
10 חלמונים
1 כוס סוכר
1 מרגרינה רכה חתוכה לקוביות קטנות


טעים ויפה להגשה

אופן ההכנ שלב א':
•הקציפי חלבונים עם הסוכר עד לקבלת קצף יציב.
•הוסיפי את האגוזים והקמח.
•אפי בתבנית גדולה, מרופדת בנייר אפייה, בחום של 180 מעלות, במרכז התנור, לכ-20 דקות.

אופן ההכנת שלב ב':
המסי את השוקולד ושאר החומרים עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.


אופן ההכנת שלב ג':
•הקציפי לקצף יציב, הוסיפי תוך הקצפה את הסוכר והמרגרינה, הוסיפי את תערובת השוקולד.
•שפכי את הבצק על תערובת האגוזים האפויה.אפי 10 דקות בחום 200 מעלות.
•הקפיאי כשעתיים.
•הוציאי מההקפאה וחתכי את העוגה המוכנה לקוביות קטנות (2X2 ס"מ), הניחי בגביעונים והקפיאי.

להגשה: כדאי להוציא את העוגה מהמקפיא מספר דקות לפני האכילה.
יש לכן מתכון טעים? שילחו לנו ונפרסם
לחצו כאן לשליחה
   
זהירות, לא לנשים בהריון
אריאל

נשים בהריון שימו לב, אסור לאכול ביצים לא מבושלות הדבר עלול לגרום לזיהום אצל התינוק.

שאלה?
רבקה

בשלב ג כתוב 10 חלמונים ואחרי זה כתוב להקציף לקצף יציב אבל חלמונים לא נעשים לקצף יציב?

ביצים וחסכון
חנה

נדמה שאפשר לאפות את העוגה שנית- כלומר, אחרי שמצפים אותה עם הקרם ואז אין בעיות עם הביצים. אני משתמשת בחצי הכמות של אגוזים ומוסיפה קוקוס במקום שאר כמות האגוזים.

שאלה
רבקה

בשלב ג כתוב להקציף לקצף יציב האם חלמונים יהפכו לקצף יציב כמו חלבונים?תודה מראש

מעדן אגוזים ושוקולד
רבקה

לי יש מתכון זהה אבל אצלי גם את השכבה של השוקולד אופים 10 דקות ואח"כ מכניסים לפריזר כך השוקולד יותר יציב וגם אין בעיה של ביצים לא מבושלות

שאלה
חני

בעוגיות בצק שמרים ובירה לבנה, כתוב שקית שמרית.
במקום מגורי - בגולה, לא ניתן להשיג שמרית אלא שמרים שצריך להמיס במים.
מה ניתן לעשות?

סליחה סליחה סליחה
טובוש

בטעות נשמטה ההוראה שיש לאפות את השוקולד בחום גבוהה כ10 דקות, טעות דפוס, פשוט סליחה!!!

חלמונים
טובוש

בהקצפה ארוכה החלמונים הופכים לקצף קשה מאוד אפילו, אם זה מפליא אתכם, נסו ותיווכחו. חוץ מזה פעם הבאה תסמכו עלי, אם אני כותבת אני יודעת! (:
בהזדמנות זו אומר לכם שכל המתכונים שכתובים כאן נוסו על ידי ורק מה שמוצלח מגיע לכאן כך שאין לכם מה לדאוג, למרות שתמיד יהיו את אלה שלא יאהבו אבל זה כבר ענין של טעם...

תשובה לחני
טובוש

לגבי שמרים, באופן עקרוני אין הבדל בין סוגי השמרים, זה רק ענין של נוחות וניסיון, כל אחת מה שהיא אוהבת ומסתדרת, לעצם הענין כשמשתמשים עם קוביית שמרים זה בד"כ קובייה אחת 50 גרם מתאימה ל1 ק"ג קמח. יש להכניס את השמרים לכוס ולהוסיף כף וחצי סוכר וחצי כוס מים, לכסות ולהניח במקום חמים עד שזה מתחיל לתסוס ונהיות בועות,אז זה מוכן לשימוש ואפשר לשפוך את זה לתערובת זו או אחרת.

תסמכו עלי....
ריקי

הכל בערבון מוגבל . הרי לפעמים יש טעויות דפוס.....טובוש את גדולה! כל מתכון שלך פגז!תתחילי להתכונן לפסח מחכים למתכונים טעימים.

מתכון חבל על הזמן!!!!
YUMMY

יצא פשוט טעים חבל על הזמן!! אין מילים!!!
תודה רבה כל המשפחה והחברים נהנו מהעוגה הטעימה!!!
אין עליכם!!
תמשיכו...



הוספת תגובה
שם:
נושא:
טקסט:






ספר טלפונים











שימושון
ספר טלפונים אנ"ש
חת"ת
שערי מטבע חוץ
מודיעין בזק 144
זמני זריחה ושקיעה
נתב"ג: המראות ונחיתות
רכבת ישראל
אגד
חשבונות בנק מוגבלים
מפות דרכים בישראל
מפות Ynet
אינדקס חדשות מהיר:

לדפדוף בחדשות מימים קודמים
נא לבחור יום בתיבה למעלה

מובילים בכל הארץ
הובלות ישראל
משכנתאות
הלוואה לכל מטרה
הלוואות אקספרס
אתרי תוכן
חב"ד ישראל
חב"ד אורג
ספריית חב"ד
askmoses
שלוחים אופיס
Chabad Terror victims project
אתר הנשים ברוסית
אתר חינוך
שיעורים והתוועדויות און ליין




© 2017 COL תקשורת - כל הזכויות שמורות אין המערכת אחראית לתוכן המודעות ואמיתותן