הוספה למועדפים
|
פרסם אצלנו
|
צור קשר
|





























יום ראשון ל' שבט ה'5777 2:35:32
מזל טוב לר׳ יוני ושטרני בייטש להולדת הבן. ולזקניהם: הרב לוי ושרי בייטש, כפר חב״ד והרב יוסף יצחק ואיידי ליבעראוו, כפר חב״ד ב׳

יום שישי כ"ח שבט ה'5777 12:35:51
מזל טוב לחתן הת' נחום חסקינד לרגל בואו בקשרי השידוכין עב"ג חני נמירובסקי, ולהורים שלמה ולאה חסקינד ירושלים, יצחק וצביה נמירובסקי נחלת הר חב"ד

יום שישי כ"ח שבט ה'5777 10:08:36
מזל טוב לר' זלמן וחיה מושקא בייטש מצפת, לרגל הולדת הבן. ולהוריהם: ר' אפרים ויפה בייטש, ר' שלמה וחנה רבינוביץ

יום חמישי כ"ז שבט ה'5777 7:53:59
מזל טוב לר' עמיאל וזמירה לוין מיאמי לרגל הולדת התאומים

יום רביעי כ"ו שבט ה'5777 1:47:28
מזל טוב לר' צבי הירש וחיה מושקא שוחט משכונת אחוזה חיפה לרגל הולדת הבת

יום שלישי כ"ה שבט ה'5777 10:53:38
מזל טוב לר' אברהם ויוטי פולינגר, מונסי ניו יורק, להולדת התאומים. ולסבים מנחם ורעייתו גרינולד, רחובות, ושמואל דוד ורעייתו פולינגר, ניו יורק.






מדריך לחתן ולכלה


הדרכון החב"די

האירועים שלי
יומן אירועים אישי

מדורים



מתכונים
בעריכת: טובה צירקוס


הערות התמימים
כל הקבצים



רדיו COL

מוזיקה 24 שעות
בואו להאזין

שיעורים והרצאות

מוצ"ש חי
הרב שמואל בוטמן


בסוד הפרשה
הרב שניאור אשכנזי


שיעורים בתניא
הרב מיכאל טייב

להורדה

מגזין שבועי לילדים
מבית הפנסאים




מאמרים מבוארים
לחודש תשרי


מגזין
כינוס השלוחים העולמי תשע"ז
תשרי בליובאוויטש תשע"ז
סודות מחדר הטיפולים
כינוס השלוחים העולמי תשע"ו
תשרי בליובאוויטש תשע"ו
פטירת הרב אשכנזי. מיוחד
בחירות תשע"ה
כינוס השלוחים תשע"ה
תשרי בליובאוויטש תשע"ה
מבצע צוק איתן
כינוס השלוחים תשע"ד
תולדות כינוס השלוחים העולמי
תשרי בליובאוויטש תשע"ד
בחירות ב-COL
אלה ברכב
מגזין שישי
מגזין שבועי לילדים
סדרת שיעורים בתניא
כינוס השלוחות תשע"ג
זיכרון להולכים
היום לפני
מבצע עמוד ענן
כינוס השלוחים תשע"ג
בחירות תשע"ג
זיכרונות הרבנית חנה
תשרי בליובאוויטש תשע"ג
חוק ומשפט
אם הדרך
כינוס השלוחים העולמי
מדור קיץ
רשימת התמימים
מתכון מסביב לעולם
פסיפס מוסדות חב"ד
אחד משלנו
אתם שואלים - המומחים עונים
קעמפ "צעירי השלוחים"
גן ישראל ארץ-הקודש
קעמפ חיילי הרבי כפר-חב"ד
טבח בבית-חב"ד
נשי ובנות חב"ד
אמירת תהילים
נורית בת אסתר
יוכבד סימה בת דינה
מרים בת שרה
ענת בת שולה
עמית בן כרמית
הדסה בת נעימה


פשטידת טונה ברוטב עגבניות
מאת:




מצרכים:
4 קופסאות טונה בשמן
6 ביצים
½ כוס קמח מצה
½ כוס מיונז
4 קלחי סלרי קצוצים דק
1 בצל קצוץ דק
לרוטב:
2 בצלים
רסק מ-5 עגבניות
1 רסק עגבניות
¾ כוס מים
פלפלים וגמבות חתוכים דק
3 שיני שום
תבלינים: מלח, מעט סוכר, פלפל שחור, פפריקה מתוקה וחריפה, אורגנו (תימין ובאזיל)

נשמע מוזר ולא-מוכר? לפני שתגישו את הפשטידה היא פשוט תיגמר. טעים, מקורי ומיוחד לשבתות וחגים, רעיון מעניין למנת דג.


אופן ההכנה:
1.הקציפי את הביצים השלמות עד לקבלת קצף יציב.
2.הוסיפי את הבצל הקצוץ והסלרי הקצוץ וערבבי בעדינות.
3.הוסיפי את הטונה, המיונז והקמח.
4.שמני תבנית מלבנית בינונית ושטחי בה את התערובת.
5.כעת הכיני את הרוטב: קצצי את הבצל, טגני אותו עד להזהבה, הוסיפי שום כתוש, פלפל וגמבה, אדי אותם מעט, הוסיפי רסק עגבניות טרי ומקופסה, מים ותבלינים, הביאי לרתיחה.
6.שפכי מעל תערובת הטונה. הכניסי לתנור שחומם מראש לחום בינוני ואפי כ-45 דקות.

יש לכן מתכון טעים? שילחו לנו ונפרסם
לחצו כאן לשליחה
   
רעיון
חנה

אולי פירורי לחם במקום קמח מצה למרקם קליל יותר? טעים מאד ונחתך טוב אחרי יום במקרר, רעיון טוב לסעודת צהריים לשבת בקיץ.

כמה מנות_?
רבקי

לכמה אנשים מספיקה הכמות של המתכון הרשום?

רסק עגבניות
גילי

מה הכוונה רסק מ-5 עגבניות טריות? לרסק בבלנדר?

שאלה
שואלת

למה את מתכוונת ב-1 רסק עגבניות, יש כל מיני גדלים: קופסת שימורים, מיכל פלסטיק קטן, גדול וכו'?

1
1


1
>

1

1
1

>

1
var wvs_xss_test_variable=1860463867;alert(wvs_xss_test_variable);

1

נשמע
חיה

מעניין

נשמע מעניין
חיה

ננסה זה נשמע טעים



נראה משהו
אסתי


תגובות
טובוש

1. הכמות מספיקה לכ10-12 איש.
2.רסק עגבניות, הכוונה לגרד עגבניות בפומפיה (לא כולל הקליפה) השאלה במקומה.
3.1 רסק זה הגודל הסטנדרטי הקטן.

מנסיון!
חנה

ניסיתי וזה יצא ממש מוצלח! שווה שווה לנסות לארוחת ערב או שבת וכו'.
בנוגע לריסוק העגבניות אני ריסקתי בפומפיה עם הקליפה וזה מצוין. כלומר אין צורך לקלף את העגבניה קודם אלא היא פשוט תישאר ביד לא מגוררת אחרי שסיימת לגרר את שאר חלקי העגבניה

משהו משהו
משהי שאמא שלה ניסתה

אמא שלי ניסתה וזה מאד מאד טעים

למה ?
סתם מישהו

מה רק נשים מבשלים אצלכם

מחמאה לטובה
רחל

הפשטידה מעולה רעיון טוב לתשעת הימים ההולכים וקרבים

אפיה
חני

רציתי לדעת לא אופים את הפשטידה? רק מערבבים וזה משהו לא ברור לי?

תגובה ל"סתם מישהו"
שיינא

נשים מבשלות (ולא מבשלים) כי מבשלים נשאיר לגברים...

תגובה לחני
שיינא

כתוב במפורש לאפות בחום בינוני ל-45 דקות!!!



הוספת תגובה
שם:
נושא:
טקסט:






ספר טלפונים









שימושון
ספר טלפונים אנ"ש
חת"ת
שערי מטבע חוץ
מודיעין בזק 144
זמני זריחה ושקיעה
נתב"ג: המראות ונחיתות
רכבת ישראל
אגד
חשבונות בנק מוגבלים
מפות דרכים בישראל
מפות Ynet
אינדקס חדשות מהיר:

לדפדוף בחדשות מימים קודמים
נא לבחור יום בתיבה למעלה

מובילים לכל הארץ
הובלות ישראל
משכנתאות
ברקאי אירועים
חיפוש צימרים בישראל
הובלת דירה
מצברים
הובלות
אתרי תוכן
חב"ד ישראל
חב"ד אורג
ספריית חב"ד
askmoses
שלוחים אופיס
Chabad Terror victims project
אתר הנשים ברוסית
אתר חינוך
שיעורים והתוועדויות און ליין
© 2017 COL תקשורת - כל הזכויות שמורות אין המערכת אחראית לתוכן המודעות ואמיתותן