אופן ההכנה 1. הפרידי חלבונים מחלמונים. 2. הכניסי את כל חומרי הבצק לקערת מערבל גדול וערבלי עד לקבלת בצק גמיש (אם התקבל בצק דביק, תוכלי להוסיף קמח). 3. הקציפי את החלבונים בתוספת הסוכר והפודינג, עד לקבלת קצף נוקשה. 4. כעת ערכי את העוגיות: חלקי את הבצק לשניים, רדדי כל חצי לעלה מלבני. 5. מרחי חצי מכמות המלית, גלגלי לגלילה. 6. חתכי לפרוסות, הניחי בתבנית. 7. אפי בחום בינוני כמחצית השעה.
לחיה - לא צריך אבקת אפיה כי בקמח תופח כבר יש.
טעים מאד.
תודה...
---
תודה!
גם על המתכונים לחג השבועות!
טעעעיייםםםםםםם....
שרי
מאןד טעים טעמתי
כדי לכם לטעום
ותודה לך...
מתכון מוצלח
חנה
תודה רבה על המתכונים אני כל כך נהנית מהם.
המתכונים שלך גם לא כל כך מסובכים וגם יוצא מדהים.....
תמשיכי כך!!!
ושוב תודה רבה על המתכונים.
ארגון
טובוש
ישר כוח על ארגון האתר, זה מאוד מקל על החיפוש. ובעיקר תודה על ההשקעה, ההתחדשות ובעיקר - הטעם.
האתר הזה מקסים!!
טולי
טובה הנפלאה יישר כח ענק.
ניסיתי את הסברינה והיא יצאה נהדרת היא גם מאוד קלה להכנה ונטרפה במהירות שיא.אני רציתי לכתוב שם תגובה וזה לא עלה אז אני כותבת פה
כל הכבוד
טולי
האתר שלכם נפלא יישר כח
כל הכבוד
טולי
האתר שלכם נפלא יישר כח
העוגיות האלה טעימותתתתתתת
טולי
כל הכבוד אבל נשאר מלא מהפודינג וחבל כי זה נזרק!!!
אפשר עם קמח רגיל?
רבקוש
אם כן... אז כמה כפיות אבקת אפיה צריך להוסיף?
המרה
דבורה
1 כוס קמח תופח= 1 כוס קמח רגיל+1 כפית א"א
מניסיון אישי
אסתי
אם מוסיפים לתערובת הקצפית כף קפה נמס הקצף והעוגיות יוצאים יותר טעימים.