טובוש, יש לי כמה שאלות:
אבקת סוכר? ולא סוכר רגיל?
שוקולד "צימקאו" או מריר משובח?
התבנית יכולה להיות עגולה מס' 26?
אשמח לקבל מענות לשאלותי. תודה
משהו לא ברור
יפה
טובוש, יש לי כמה שאלות:
אבקת סוכר? ולא סוכר רגיל?
שוקולד "צימקאו" או מריר משובח?
התבנית יכולה להיות עגולה מס' 26?
אשמח לקבל מענות לשאלותי. תודה
מענה
טובוש
בנוגע לשאלתך,יפה, התשובה היא דווקא אבקת סוכר מכיון שזו אבקה והיא נעבדת יותר טוב עם הבצק ולא כמו סוכר רגיל שלפעמים מורגש אחר כך.
ובקשר לצמקאו,בשום אופן לא!!! רק שוקולד מריר משובח. צמקאו מיועד לקישוטי שוקולד ולא להעשרת עוגות.
מה בקשר לקרם מלמעלה?
רחלי
לעוגה זו בד"כ מוסיפים אחרי האפיה את הקרם שוקולד,מלמעלה , שזה נוזלי, אין לך את המצרכים של הקרם ??
טובוש, אנא נסי וחווי דעתך על עוגה זו-נשמעת טוב אבל לא ניסיתי
אנה
5 חלבונים
1/2 1 כוסות סוכר
200 גרם קוקוס טחון
100 גרם חלבה בטעם וניל, מפוררת
4 כפות קקאו
1/2 חבילת מרגרינה ללא מלח
2 מיכלי שמנת מתוקה
אופן ההכנה
1. להקציף 5 חלבונים עם כוס סוכר לקצף יציב.
2. להוסיף בתנועות עטיפה את הקוקוס. לאפות את התערובת בחום בינוני עד שמזהיב.
3. בסיר לחמם קקאו, חצי כוס סוכר ומעט מים. לאחר שרותח להסיר מהאש. להמיס בתוכו חצי חבילת מרגרינה. להוסיף את החלבה ולערבב היטב.
4. לצנן את בסיס הקוקוס. למרוח מעליו את תערובת השוקולד.
5. להקציף את השמנת המתוקה עם מעט סוכר לפי הטעם. למרוח מעל השוקולד. לצנן.
הקרם למעלה
טובוש
באמת ניתן לשפוך רוטב שוקולד חם מעל העוגה.
המתכון הטוב ביותר הוא:
להמיס בסיר קטן 100 גרם שוקולד מריר, להוסיף 1/2 מיכל ריצ' (לא מוקצף) לערבב יחד, להוסיף 2 כפות ברנדי ולהגיש חם.
נסו את זה..
חנה
מאוד טעים.......
מממממ........
דווקה מרגרינה?
אירה
אפשר להחליף את המרגרינה בחמאה?
עוגות גבינה
דליה אבן חיים
למנהלת האתר טובה שלום רב,
ברצוני לדעת מדוע אין מתכוני גבינה מתחת לשם
עוגות גבינה
תודה רבה על תשובתך, דליה
עוגות גבינה
דליה אבן חיים
למנהלת האתר טובה שלום רב,
ברצוני לדעת מדוע אין מתכוני גבינה מתחת לשם
עוגות גבינה
תודה רבה על תשובתך, דליה