אופן ההכנה: 1. לערבב את הביסקויטים עם החמאה המומסת, לשטח בתבנית עגולה 26 או 28 או תבנית מלבנית בגודל בינוני, להכניס למקרר עד לסיום השלב הבא. 2. לערבב היטב בקערה את כל חומרי המילוי, לשפוך מעל הבסיס. 3. לאפות בתנור שחומם מראש לחום 170 מעלות למשך שעה. 4. להוציא את העוגה מהתנור ולשפוך עליה מיד את השמנת חמוצה (עם הסוכר), להכניס לתנור לעוד 15 דקות. 5. לכבות את התנור להשאיר את העוגה בפנים עוד כ15 דקות, לקרר היטב ולהגיש.
אפשרות נוספת לעשות עם העוגה: לדלג על שלב 3, כלומר להוציא את העוגה ולא לשפוך עליה את השמנת, לקרר כך את העוגה ואז לשפוך מעל מילוי אוכמניות ולקשט בצדדים ומסביב בעזרת מזלף-קרם שמנת מתוקה שמכינים מ-1 שמנת מתוקה + 1/4 כוס סוכר + 1/4 כוס חלב + 1/2 חבילת אינסטנט פודינג וניל.