הוספה למועדפים
|
פרסם אצלנו
|
צור קשר
|





















יום ראשון ד' אייר ה'5777 11:40:46
מזל טוב לר' דובער ורבקה יורקוביץ כפר חב״ד להולדת הבת. ולזקניהם: הרב ברוך בועז ורעייתו יורקוביץ מד"א חב"ד לוד.
הרב חנוך העניך ורעייתו זילברשטרום, והרב אברהם מיכאל ורעייתו הלפרין רב הגבעה הצרפתית ירושלים


יום ראשון ד' אייר ה'5777 11:39:29
מזל טוב לר' שניאור זלמן וחיה מושקא הורוביץ, כפר חב"ד, להולדת הבן. ולהורים: הרב יעקב הורוביץ ראשון לציון, ר' שחר שפינר כפר חב"ד, ר' אברהם שפינר כפר חב"ד

יום ראשון ד' אייר ה'5777 10:23:55
מזל טוב לר' משה וטלי שוורץ תל ציון לרגל הולדת הבן. ולהוריהם: ר' עמיקם ורעייתו שוורץ ירושלים, ר' דב ורעייתו קפלושניק ירושלים

יום שישי ב' אייר ה'5777 7:55:25
מזל טוב לר' מנחם ורעייתו שפירו לוד לרגל הולדת הבן

יום חמישי א' אייר ה'5777 11:25:10
מזל טוב לר' מוטי ואסתי גלבשטיין מצפת להולדת הבן. ולהוריהם: ר' שמואל וצפורה גלבשטיין, כפר חב"ד. הרב יעקב וברכה רייצס, יסוד המעלה

יום רביעי ל' ניסן ה'5777 8:36:19
מזל טוב לחתן הת' משה יהודה לבואו בקשרי השידוכין עב"ג שושנה קורנט. ולהוריהם: יעקב וצילה יהודה כפר חב״ד, אבא ויהודית קורנט נחלת הר חב"ד. ולזקניהם: הרב מאיר וחנה ברנד לוד






אירועי היום
אין אירועים במערכת
מדריך לחתן ולכלה


הדרכון החב"די

האירועים שלי
יומן אירועים אישי

מדורים



מתכונים
בעריכת: טובה צירקוס


הערות התמימים
כל הקבצים



רדיו COL

מוזיקה 24 שעות
בואו להאזין

שיעורים והרצאות

מוצ"ש חי
הרב שמואל בוטמן


בסוד הפרשה
הרב שניאור אשכנזי


שיעורים בתניא
הרב מיכאל טייב

להורדה



מאמרים מבוארים
לחודש תשרי


מגזין שבועי לילדים
מבית הפנסאים


מגזין
כינוס השלוחים העולמי תשע"ז
תשרי בליובאוויטש תשע"ז
סודות מחדר הטיפולים
כינוס השלוחים העולמי תשע"ו
תשרי בליובאוויטש תשע"ו
פטירת הרב אשכנזי. מיוחד
בחירות תשע"ה
כינוס השלוחים תשע"ה
תשרי בליובאוויטש תשע"ה
מבצע צוק איתן
כינוס השלוחים תשע"ד
תולדות כינוס השלוחים העולמי
תשרי בליובאוויטש תשע"ד
בחירות ב-COL
אלה ברכב
מגזין שישי
מגזין שבועי לילדים
סדרת שיעורים בתניא
כינוס השלוחות תשע"ג
זיכרון להולכים
היום לפני
מבצע עמוד ענן
כינוס השלוחים תשע"ג
בחירות תשע"ג
זיכרונות הרבנית חנה
תשרי בליובאוויטש תשע"ג
חוק ומשפט
אם הדרך
כינוס השלוחים העולמי
מדור קיץ
רשימת התמימים
מתכון מסביב לעולם
פסיפס מוסדות חב"ד
אחד משלנו
אתם שואלים - המומחים עונים
קעמפ "צעירי השלוחים"
גן ישראל ארץ-הקודש
קעמפ חיילי הרבי כפר-חב"ד
טבח בבית-חב"ד
נשי ובנות חב"ד
אמירת תהילים
נורית בת אסתר
יוכבד סימה בת דינה
מרים בת שרה
ענת בת שולה
עמית בן כרמית
הדסה בת נעימה


עוגת מוס שוקולד וריבת חלב (פרווה) מעולה
מאת:
זו עוגה עשירה וטעימה, מתאימה כקינוח.

שלב א':
5 חלבונים
4 כפות סוכר
5 חלמונים
1 אינסטנט פודינג שוקו
שלב ב':
1 מיכל קצפת ריצ'
1 אינסטנט פודינג בטעם ריבת חלב (או וניל)
1/2כוס מים
1 כפית קפה נמס
שלב ג':
4 חלבונים
3 כפות סוכר
4 חלמונים
200 גרם שוקולד מריר
40 גרם מרגרינה
1 כף ברנדי

1. הקציפי חלבונים עם סוכר, הוסיפי חלמונים ופודינג, שמני תבנית עגולה בינונית (אפשר חד פעמי), העבירי את התערובת השחורה לתבנית ואפי כ15 דקות.
שלב ב':
הקציפי ריצ', הוסיפי פודינג, קפה ומים והמשיכי להקציף עד לקבלת מרקם אחיד ויציב, שפכי מעל העוגה שבתבנית, השהי במקפיא כ-20 דקות.
שלב ג': מוס
המסי במיקרו או בסיר שוקולד ומרגרינה,קררי מעט, הוסיפי חלמונים בזהירות, ערבבי היטב.
הקציפי חלבונים וסוכר,הוסיפי את תערובת השוקולד, הוסיפי ברנדי, ערבבי היטב, שפכי מעל העוגה.
לעיטור: גרדי מעט שוקולד מריר בעזרת קולפן.
אחסני במקפיא. הוציאי את העוגה כחצי שעה לפני ההגשה כך שתוגש קרה מאוד אך לא קפואה.

נראה מסובך? ממש לא, קצת עבודה אך התוצאה שווה!!!
יש לכן מתכון טעים? שילחו לנו ונפרסם
לחצו כאן לשליחה
   
shela
chana ny

maze brendi? bevakasha esmach lekabel tshuva
chana

בואי הנה, את טובה את
חנה

טעים מאוד!!

חום
אסתר

כמה מעלות החןם באפית בסיס העוגה .

שאלה ?
אחת מאירופה

איך צריך שלב א" לצאת?לי זה יצא קצת גומי מידי אבל השאר מאוד טעים וחוץ מזה זה מאוד מרשים. תודה רבה

ציור מעוגת מוס
לטובה

בציור שהצגת מהעוגת מוס זה כמובן מתכון אחר .איך עושים את השוקולד מסביב לעוגה,אשמח מאוד לקבל הראיון

תודה רבה
לאה

הכנתי את העוגה לשבת, לקינוח בסעודת שבת,היא ממש ממש טעימה חבל"ז

כדאי לנסות!
אפי

עוגה טעימה ויפה להפליא
החברה "ליקקו את האצבעות.."
תודה, טובוש.

iami
chaya

auga meod teima!!!!! ani asiti ota chalavit (shamenet metuka bimkom ritz,shokolad chalavi bimkom marir) tenasu ze taim batuch yoter

טובוש
תגובות לחבר'ה.

ברנדי זה סוג של משקה אלכוהולי,בישראל זה נקרא 777.
את עוגת הבסיס יש לאפות בחום בינוני, זה בד"כ החום הרצוי, אם לא צויין אחרת.
הבסיס לא אמור לצאת גומי, אולי ערבבת יותר מדי, בטח פעם הבאה ייצא יותר טוב.

תגובה
טובוש

לבקשת הגולשים, הסבר איך ליצור את הקישוט שהופיע בתמונה:
1. יש לגזור מנייר אפייה חתיכה בדיוק בקוטר של העוגה וכן לפי גובהה.
2. להכניס שוקולד מריר לשקית ניילון, לקשור ולחמם במיקרו עד להמסה.
3. ליצור חור קטן בעזרת קיסם.
4. לצייר על הנייר פסי אלכסון לצד אחד ואחרי כן לצד השני, כמו שתי וערב באלכסון, איקסים או איך שתקראו לזה, אחרי כן מצמידים את הנייר מסביב לעוגה,(כל עוגת עגולה שהיא)
4. מכניסים לפריזר לשתי דקות, מוציאים ומסירים את הנייר.
מקווה שהבנתם, אם יש שאלות, ניתן לשלוח ובעז"ה אשיב.
דברים כאלה קצת קשה להסביר בכתב.

העוגה פצץ!
דבורי

טובוש, אפית את העוגה והיא יצאה משהו מיוחד
לא נשאר פירור ממנה.
תמשיכי לתת לנו מתכונים טעימים
תודה!



הוספת תגובה
שם:
נושא:
טקסט:






ספר טלפונים









שימושון
ספר טלפונים אנ"ש
חת"ת
שערי מטבע חוץ
מודיעין בזק 144
זמני זריחה ושקיעה
נתב"ג: המראות ונחיתות
רכבת ישראל
אגד
חשבונות בנק מוגבלים
מפות דרכים בישראל
מפות Ynet
אינדקס חדשות מהיר:

לדפדוף בחדשות מימים קודמים
נא לבחור יום בתיבה למעלה

מובילים לכל הארץ
הובלות ישראל
משכנתאות
ברקאי אירועים
חיפוש צימרים בישראל
הובלת דירה
מצברים
הובלות
אתרי תוכן
חב"ד ישראל
חב"ד אורג
ספריית חב"ד
askmoses
שלוחים אופיס
Chabad Terror victims project
אתר הנשים ברוסית
אתר חינוך
שיעורים והתוועדויות און ליין
© 2017 COL תקשורת - כל הזכויות שמורות אין המערכת אחראית לתוכן המודעות ואמיתותן