הוספה למועדפים
|
פרסם אצלנו
|
צור קשר
|























יום חמישי י"א תשרי ה'5779 4:48:25
מזל טוב לשליח הרב אליעזר ואסתר גוראריה קרקוב פולין לרגל הולדת הבן

יום חמישי י"א תשרי ה'5779 1:22:12
מזל טוב לר' מנחם מענדל ומנוחה קורנט מרחובות, להולדת הבת. ולהוריהם: ר' אהרון וחיה קורנט, ביתר עילית. ר' ארז ואוריה קרלנשטיין, רחובות

יום חמישי י"א תשרי ה'5779 10:52:36
מזל טוב לר' חיים ומושקי ריבקין מכפר חב"ד לרגל הולדת הבת. ולהוריהם: ר' בנימין וליאורה ריבקין, כפר חב"ד, השליח ר' זלמן ובלה גורליק, באר שבע

יום חמישי י"א תשרי ה'5779 10:51:35
מזל טוב לחתן הת' מרדכי גרוזמן לרגל בואו בקשרי השידוכין עב"ג יעל פישר. ולהוריהם: השליח הרב יצחק גרוזמן ורעייתו מראשון לציון, ר' דניאל ורעייתו פישר

יום שני ח' תשרי ה'5779 2:06:01
מזל טוב לר' שמוליק וחייקי לוין מקראון הייטס לרגל הולדת הבן

יום ראשון ז' תשרי ה'5779 12:15:01
מזל טוב לר' שמואל לבנהרץ ורעייתו מאחיעזר לרגל הולדת הבן


אירועי היום
אין אירועים במערכת
מדריך לחתן ולכלה


הדרכון החב"די

האירועים שלי
יומן אירועים אישי

מדורים



מתכונים
בעריכת: טובה צירקוס


הערות התמימים
כל הקבצים



רדיו COL

מוזיקה 24 שעות
בואו להאזין

שיעורים והרצאות

מוצ"ש חי
הרב שמואל בוטמן


בסוד הפרשה
הרב שניאור אשכנזי


שיעורים בתניא
הרב מיכאל טייב

להורדה



מאמרים מבוארים
לחודש תשרי


מגזין שבועי לילדים
מבית הפנסאים


מגזין
תשרי בליובאוויטש תשע"ט
כינוס השלוחים העולמי תשע"ח
תשרי בליובאוויטש תשע"ח
בעין משפט
כינוס השלוחים העולמי תשע"ז
תשרי בליובאוויטש תשע"ז
סודות מחדר הטיפולים
כינוס השלוחים העולמי תשע"ו
תשרי בליובאוויטש תשע"ו
פטירת הרב אשכנזי. מיוחד
בחירות תשע"ה
כינוס השלוחים תשע"ה
תשרי בליובאוויטש תשע"ה
מבצע צוק איתן
כינוס השלוחים תשע"ד
תולדות כינוס השלוחים העולמי
תשרי בליובאוויטש תשע"ד
בחירות ב-COL
אלה ברכב
מגזין שישי
מגזין שבועי לילדים
סדרת שיעורים בתניא
כינוס השלוחות תשע"ג
זיכרון להולכים
היום לפני
מבצע עמוד ענן
כינוס השלוחים תשע"ג
בחירות תשע"ג
זיכרונות הרבנית חנה
תשרי בליובאוויטש תשע"ג
חוק ומשפט
אם הדרך
כינוס השלוחים העולמי
מדור קיץ
רשימת התמימים
מתכון מסביב לעולם
פסיפס מוסדות חב"ד
אחד משלנו
אתם שואלים - המומחים עונים
קעמפ "צעירי השלוחים"
גן ישראל ארץ-הקודש
קעמפ חיילי הרבי כפר-חב"ד
טבח בבית-חב"ד
נשי ובנות חב"ד
אמירת תהילים
סבטלנה בת ג׳ניה
נורית בת אסתר
יוכבד סימה בת דינה
מרים בת שרה
ענת בת שולה
עמית בן כרמית
הדסה בת נעימה




דג סלומון בשומשום ופלפל גרוס
מאת: רוניתי

חבילת שומשום גדולה.
שמן זית
שום, תבלין לדגים
פרורי לחם מתובלים
פלפל גרוס שחור.

מעדן אמיתי
פרוסות דג סלומון כמספר הסועדים.

ממליחים את הדגים ומטפטפים עליהם מיץ לימון משרים לשעה.

שוטפים.
מכינים סיר קטן עם שמן זית.
קערה ובה תערובת שומשום פלפל גרוס מלח, פרורי לחם מתובלים, ותערובת שקדים שמיר ובצל מטוגן.
מכינים תבנית אפיה עם ניר אפיה משומן.
מחממים שמן בסיר הקטן, וכותשים לתוכו שום.
לוקחים כל פרוסת דג ושוטפים מהמיץ לימון מנגבים היטב!!
וצורבים לחצי דקה בשמן זית
משני הצדדים. מעבירים לשוששום, טובלים משני הצדדים ומצפים וישר לתבנית האפיה. כך עושים עם כל החתיכות דג.
אופים בחום בינוני גריל 20 דקות עם מעט שמן בתבנית.
הופכים לצד השני זהירות שלא יתייבש.
מגישים חם עם לימון.



מעדן לכבוד שבת קודש.

יש לכן מתכון טעים? שילחו לנו ונפרסם
לחצו כאן לשליחה
   
סלומון של השבוע
חיה

כמה זמן אופים בצד השני

חבל על השמן
שיינא

לפי דעתי, אפשר לדלג על שלב הטיגון. כמובן שמטוגן יותר טעים אבל אם לא מכירים את טעם המטוגן אפשר להתרגל גם ללא מטוגן. מומלץ להשאיר את הדג כמה שיותר בריא וגם נראה לי שזה קצת מדי מתובל, גם פרורי לחם מתובלים וגם תבלינים נוספים, בכל מקרה זה בהחלט נשמע מענין ומגוֶון

נשמע מעולה!
שרה

ככה זה נשמע לי ואני בדרך להכין
מקווה שזה אכ יצא ככה...

האם ניסת את המתכון?
רבקי

נראה שרק לפי ההרגשה נכנס המתכון . לדעתי זה לא מספיק כדי להמליץ

מתכון סלמון
רוניתי

לכל הפונות:
הצריבה של הדג היא לא טיגון ממש. זה ממש טיפה שמן זית שגורם לדג להסגר ולא להתייבש אחר כן באפייה.
דבר נוסף התבלינים הם לפי טעמנו, כל אחת יכולה להוסיף או להוריד לפי טעמה.
זה מתכון שאכלנו באולם חתונות מפואר ויוקרתי מאד, ומאז הפך להיות מנה מיוחדת לארועים מיוחדים.
ניסתי אותו המון פעמים בעיקר לחגים ולאורחים ולשבתות חתן
תמיד קוצר הצלחה ומחמאות. לא כדאי לדלג על שלב הצריבה כי זה עושה את כל הטעם.
אבל ממש לחצי דקה כל צד.לא יותר.ובשמן חם
בהצלחה בתאבון רב"י.

מומלץ
אסתי

הכנתי את הדג לשבת. אומנם מצריך מעט עבודה אבל הדג יצא מעולה.
מומלץ

הבהרה
לטובה או בעל המתכון

לא ברור:
א."ותערובת שקדים שמיר ובצל מטוגן" מה זה?, לא מופיע קודם במתכון, כמה. מה. מה עושים עם זה? או שזה טעות?
ב. מה עושים עם הדג אחרי שהופכים אותו, מחזיקים עוד בתנור? כמה זמן?

אודה לך אם תעני על כך

ותודה על כל המתכונים שמופיעים כאן רבים מהם עשינו ויצא מאד מוצלח .



הוספת תגובה
שם:
נושא:
טקסט:






ספר טלפונים














שימושון
ספר טלפונים אנ"ש
חת"ת
שערי מטבע חוץ
מודיעין בזק 144
זמני זריחה ושקיעה
נתב"ג: המראות ונחיתות
רכבת ישראל
אגד
חשבונות בנק מוגבלים
מפות דרכים בישראל
מפות Ynet
אינדקס חדשות מהיר:

לדפדוף בחדשות מימים קודמים
נא לבחור יום בתיבה למעלה

ניקוי ספות
קידום אתרים בגוגל
עורך דין פלילי
השוואת מחירים
מטבחים
מיחזור משכנתא
Seolinks-קידום אתרים בגוגל
רשלנות רפואית
אור שעול הרחקת יונים
dmo דיו למדפסת
מובילים לכל הארץ
הובלות ישראל
משכנתאות
הלוואה לכל מטרה
הלוואות אקספרס
אינסטלטור בתל אביב
רואי חשבון מומלצים
שעות פתיחה
רופאי שיניים מומלצים
מצברים
אתרי תוכן
חב"ד ישראל
חב"ד אורג
ספריית חב"ד
askmoses
שלוחים אופיס
Chabad Terror victims project
אתר הנשים ברוסית
אתר חינוך
שיעורים והתוועדויות און ליין
© 2018 COL תקשורת - כל הזכויות שמורות אין המערכת אחראית לתוכן המודעות ואמיתותן