קבע כעמוד הבית
|
הוספה למועדפים
|
פרסם אצלנו
|
צור קשר
|







מתכוננים לשבועות > פסטה יוונית ברוטב עגבניות • פרויקט חג
(יום רביעי, ב' סיון תשע''ח)
"דבש וחלב תחת לשונך": לקראת 'מתן תורה' וחג השבועות הקרב ובא, 'מגזין שבועות' ב-COL מתכבד להגיש מידי יום מתכון חלבי טעים ומפנק לחג החלב • והיום: פסטה יוונית ברוטב עגבניות • למתכון המלא >>>

מתכוננים לשבועות: עוגת גבינה קרמל חגיגית • מתכון א'
מתכוננים לשבועות: לזניית פטריות קטיפתית • מתכון ב'

באדיבות: בישולים - טעם של בית מבית אסם

***

רשימת המצרכים:

* 1 חבילה פסטה פנה פרפקטו אסם
* 1 בצל סגול גדול חתוך לרצועות
* 2 שיני שום קצוצות
* 2 זוקיני חתוכים לקוביות
* 20 זיתי קלמטה מגולענים
* 120 גרם גבינת פטה
* 1 כפית זעתר
* 1 צנצנת רוטב עגבניות ובזיליקום פרפקטו אסם
* 2 כפיות שמן זית
* מלח ופלפל שחור לפי הטעם

הכנה:

* מכינים את הפסטה לפי ההוראות בגב האריזה.
* מטגנים שום ובצל בשמן זית, מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
* מוסיפים קוביות זוקיני ומטגנים עד להזהבה.
* מוסיפים את רוטב העגבניות ומבשלים עד שהוא מגיע לרתיחה.
* מוסיפים את הזיתים לרוטב.
* מוסיפים את הפסטה לרוטב ומערבבים היטב.

להגשה:

מפזרים מעל קוביות גבינת פטה וזעתר.

סטיילינג והכנה: ענת לבל. צילום: שרית גופן.
סטיילינג והכנה: ענת לבל. צילום: שרית גופן.

הדפסה |
שלח לחבר:  שמך: אימייל הנמען:
תגובות
הוספת תגובה
כותרת:

תגובה:


אין כרגע תגובות לכתבה זו


© 2018 COL תקשורת - כל הזכויות שמורות אין המערכת אחראית לתוכן המודעות ואמיתותן